Το αγαπημένο τυρί με την ξεχωριστή γεύση, η ΦΕΤΑ ΠΟΠ του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων στο Παρίσι σε ένα Master Class Ευρωπαϊκής Μαγειρικής!

Για άλλη μια φορά η Φέτα Καλαβρύτων ενθουσίασε τους Γάλλους που παρευρέθηκαν στο Master Class Ελληνικής Κουζίνας, που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι την εβδομάδα 17 έως 21.1.2022.
Ο Έλληνας Chef Σταύρος Ζεάκης, που ταξίδεψε στην Γαλλική πρωτεύουσα για το γαστρονομικό γεγονός δημιούργησε τις συνταγές του και διαμόρφωσε το Menu του δείπνου Gala, με πρωταγωνίστρια την Φέτα ΠΟΠ του συνεταιρισμού Καλαβρύτων.

ο Chef Σταύρος Ζεάκης με μαθητές της Γαλλικής σχολής του Παρισιού

Το Master Class αυτό στο Παρίσι οργανώθηκε από “Lycée Hôtelier Guillaume Tirel” την εξειδικευμένη σχολή μαγειρικής, την οποία διευθύνει η κυρία Μαρία Χριστοφιλάκη, Ελληνίδα, μόνιμο κάτοικο Παρισιού, στα πλαίσια Ευρωπαϊκού προγράμματος γαστρονομίας.


Φέτα Συνεταιρισμού Καλαβρύτων.

Στο δείπνο συμμετείχε ως καλεσμένη η κυρία Αγγελική Παπαθανάση, πρώτη σύμβουλος της Ελληνικής πρεσβείας στο Παρίσι, ανάμεσα στους Γάλλους εκπροσώπους της Δημαρχίας Παρισίων, αλλά και εκπροσώπων των ΜΜΕ της Γαλλίας.
Διαβάστε στο wetravel.gr Η Γαλλία υποδέχεται τη Γραβιέρα Νάξου από το Σηκουάνα