Από τον Χρήστο Νέζο
H γαστρονομία της Μεσογείου στο πιο δροσερό και όμορφο κήπο της Θεσσαλονίκης γιόρτασε την είσοδο του καλοκαιριού 2025.
Ο αγαπημένος kipos restaurant bar της Θεσσαλονίκης με την ξεχωριστή αισθητική και τη δροσιά του καταπράσινου κήπου υποδέχτηκε τους καλεσμένους του για μια ακόμη αρχή της σεζόν με ανανεωμένη ενέργεια και ένα μενού που αποτίει φόρο τιμής στη σύγχρονη μεσογειακή κουζίνα. Το καλοκαίρι ξεκίνησε την Πέμπτη 05 Ιουνίου με ένα αξέχαστο grand opening.

Χρήστος Νέζος, Βίκη Χατζηβασιλείου, Ελένη Κωνσταντίνου
Ο executive chef Δημήτρης Φατίσης δημιούργησε ένα μενού με ευφάνταστους συνδυασμούς γεύσεων & εκλεκτών πρώτων υλών που είχαν την χαρά να δοκιμάσουν οι εκλεκτοί καλεσμένοι από τον χώρο της πολιτικής, της δημοσιογραφίας, του επιχειρείν της πόλης, αλλά και καλλιτέχνες που έχουν αγαπήσει τον Κήπο και το θέατρο Βεργίνα με τις σπουδαίες παραστάσεις του Regency Casino Thessaloniki.
Το κλίμα της βραδιάς ήταν εορταστικό με τους καλεσμένους να διασκεδάζουν με live music από τη Χριστίνα Μηλιού, απολαμβάνοντας γεύσεις από τη θάλασσα, επιλεγμένα κρεατικά, ceviche και δροσερά επιδόρπια, όλα φτιαγμένα με φροντίδα και τη φινέτσα της μεσογειακής κουζίνας σε ένα αξέχαστο δείπνο με όλες τις αισθήσεις στο περιβάλλον, όπου τα αρώματα των λουλουδιών και του ξυλόφουρνου δημιουργούν μοναδικές γαστρονομικές στιγμές.
Το σίγουρο είναι πως και φέτος ō kipos restaurant & bar θα είναι ο απόλυτος must-dine προορισμός του καλοκαιριού στο καταπράσινο & ατμοσφαιρικό περιβάλλον με live μουσική και free parking.
Το εστιατόριο λειτουργεί από Τετάρτη έως Κυριακή 21:00-03:00 στον υπαίθριο χώρο, δίπλα στο Regency Casino Thessaloniki
Δεν απαιτείται εγγραφή στο καζίνο και δεν υπάρχει όριο ηλικίας
Τηλεφωνικές κρατήσεις: 2310-491199

Η Έλσα Νέζου μας ταξιδεύει στον παράδεισο του Ειρηνικού Ωκεανού